Címlap Kultúra HITMAN – A bérgyilkos
HITMAN – A bérgyilkos PDF Nyomtatás E-mail
2007. október 15. hétfő, 13:59

Egy Interpol-ügynök hazamegy, és egy bérgyilkost talál a szobájában. A 47-es rá vár. De mielőtt végezne áldozatával, elmondja, hogy került oda. Nigériától Moszkváig mérnöki precizitással kidolgozott gyilkosságok és menekülések jelzik a 47-es útját, miközben az Interpol embere mindig a sarkában maradt: de sosem érte utol az emberét.

Átverések, árulások, kettős játszmák és gyilkosságok macska-egér játékába bonyolódva élnek évek óta. Lassacskán már abban sem biztosak, melyikük üldözi melyiküket. Most azonban eljött a végső leszámolás pillanata. Ám amikor titokzatos, közös múltjuk lezárulni látszik – hiszen egyikük mindjárt meghúzza a ravaszt – egy újabb fordulat ismét mindent megváltoztat.


Luc Besson nagyon ért a bérgyilkosokhoz. Legújabb produkciója is izgalmas, gyors, látványos – főszereplője pedig legalább olyan emlékezetes figura, mint Leon, Nyikita vagy a Szállító volt. A film alapjául pedig nagyon sikeres számítógépes játék szolgált!


Főszereplők: Timothy Olyphant, Dougray Scott, Robert Knepper, Olga Kurylenko Fényképezte: Laurent Bares Látvány: Jacques Bufnoir Zene: Geoff Zanelli

Producer: Luc Besson Írta: Skip Woods. Rendezte: Xavier Gens


Mozibemutató: 2007. november 22.

Eredeti cím: Hitman

Gyártó: Twentieth Century Fox

Színes, feliratos

Játékidő: perc

Korhatár:

Hivatalos honlap:

http://www.hitmanmovie.com/

 

Kapcsolódó cikkek

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld