Címlap Programajánló Egyedülálló esemény Magyarországon
Egyedülálló esemény Magyarországon PDF Nyomtatás E-mail
2007. október 03. szerda, 12:07
2007. november 16-18. között kerül megrendezésre a Luxus szakkiállítás és vásár a Vam Design Centerben.A szervező cég elképzelései szerint a Luxus kiállítás - a luxus termékek piacának vására, egyedülálló minőséget, hozzáadott értéket és design tervezést képviselő áruk és brandek bemutatkozója lesz.

A cég marketing igazgatója Bereczky Annamária szerint a szakkiállítás olyan találkozási pont lesz, ahol sikeres üzletek, kapcsolatok köttetnek.

„Jelen kiállítás számos szempontból többet kíván nyújtani mint az eddig megvalósult hasonló kezdeményezések. A kiállítás megrendezésének célja, hogy felsorakoztassunk az AB státuszú, szűk, nehezen elérhető célcsoportnak egy helyen, exkluzív, műemléki környezetben a luxus, prémium termékek kiállítóit és termékeit. Mind a látogatóknak, mind a kiállítóknak a VAM Design Center egyedülálló adottságaira építve egyszerre értéket és élményt kínálunk. A szabadidő eltöltésének olyan új módját, ahol patinás környezetben, kulturális programokkal, kilépve a hétköznapok szürke világából, előminősített, válogatott prémium termékek világát élvezheti.” -Mondta el Bereczky Annamária.


ÉLETSTÍLUS és STÁTUSZ - ÉLMÉNYT és ÉRTÉKET egyszerre – címszavakkal tudnám összefoglalni kezdeményezésünk lényegét – vallja Vincze Miklós a VAM Design Center tulajdonosa. „Úgy gondolom, hogy Design Központunk megfelelő Exkluzív környezetet biztosít a rendezvény számára túl azokon a törekvéseken amelyek a kulturális rendezvényházunk létrehozásakor szem előtt tartottunk. A VAM Design Center Kelet-Európa újonnan megnyílt legnagyobb design kiállítási és bemutató központja. Az épület Budapest szívében, a Király utca felújított részén található, a turisztikai régióban. A műemléki védettség alatt álló ház a HILD által tervezett egykori MAGYAR KIRÁLYI BORHÁZ felújított és helyreállított épülete, -ami a 19. században már a minőség és exkluzivitás védjegye volt, olyan látogatókkal, mint a Walesi herceg, aki VII. Edward néven később az Egyesült Királyság uralkodójának választottak- reprezentatív keretet ad jelen kezdeményezésünk számára is.A központ 2007. évi megnyitása után magas színvonalú szellemi hozzáadott értéket képviselő hazai és nemzetközi fejlesztések, konferenciák bemutató-tudás központjaként kíván működni s ennek sikeréhez minden tudásunk, kitartásunk és tapasztalatunk adott.”

 

Kapcsolódó cikkek

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld