Címlap Kultúra A MÁSIK ÉN
A MÁSIK ÉN PDF Nyomtatás E-mail
2007. szeptember 20. csütörtök, 14:05

Főszereplők: Jodie Foster, Terrence Howard, Mary Steenburger. Látvány: Kristi Zea. Zene: Dario Marianelli. Fényképezte: Philippe Rousselot. Írta: Bruce A. Taylor, Roderick Taylor, Cynthia Mort.
Rendezte: Neil Jordan

Erica Bain (Jodie Foster) élete tökéletes. Szereti a munkáját, imádja a vőlegényét, élvezi a népszerűségét. De mindez kevés. Egy tökéletes élet is nagyon törékeny: bármelyik pillanatban tönkremehet minden. Egy éjszaka megtámadják a hazafelé andalgó párt, a férfit megölik, Ericát súlyosan megsebesítik.

A nő képtelen beletörődni a veszteségbe, attól kezdve éjszakánként egyedül járja a metropolisz utcáit. Már nem fél semmitől, nem kímél senkit. A bűnöst keresi. Igazságot akar szolgáltatni, de úgy, ahogy ő jónak látja.

Véres portyái felkavarják a várost: sokan hősnek tartják az ismeretlen igazságosztót, de egy sokat megélt rendőr (Terrence Howard) másképp gondolja.

Erica döntés előtt áll. Mielőtt a felügyelő elkapja, el kell döntenie, mi fontosabb neki. A bosszú vagy az igazság.


 


A két Oscar-díjra jelölt, Oscar-díjas rendező és a négy Oscar-díjra jelölt, kétszeresen Oscar-díjas színésznő vérfagyasztóan izgalmas filmet készített!


Mozibemutató: 2007. október 18.

Eredeti cím: The Brave One

Gyártó: Warner Bros.

Színes, feliratos

Játékidő: 122 perc

Korhatár: 18

Hivatalos honlap:

http://thebraveone.warnerbros.com/

 

Kapcsolódó cikkek

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld