Címlap Vélemény & vita Goj napok
Goj napok PDF Nyomtatás E-mail
2007. augusztus 31. péntek, 10:36
Napok óta furdal a kíváncsiság, hogy ugyan már, mire gondolhatott a Gój Motorosok nevű szervezet elnöke, amikor a hét elején egy nyugalmazott katonatiszt kilakoltatásán megjelenve társaival, azt mondta, kizárólag azért jöttek Veszprémbe demonstrálni, "mert kíváncsiak voltak arra, hogy van-e jogegyenlőség Magyarországon állampolgár és állampolgár között".

Aki nem olvasta esetleg a Népszabadság e tárgyban írott tudósítását a szerdai számban, annak jelzem, hogy a nyugalmazott katonatisztet, Káldi ezredest jogerős bírósági ítélet alapján lakoltatták ki a szolgálati lakásából, miután több mint öt éve egyáltalán nem volt joga ott lakni. Ez azért fontos, mert én először azt hittem, hogy a Gój Motorosok igazságtalan és jogtalan kilakoltatás ellen mentek Veszprémbe tiltakozni, sőt még azt is hozzágondoltam az esethez, hogy biztos az ezredes is goj, akinek van egy szintén goj, ám ezenfelül még motoros ismerőse is, esetleg rokona, és akkor ezért van ez az egész demonstrálás, ahogyan az általában lenni szokott gojok meg nem gojok között is.


De nem. A Gój Motorosok nem azért jöttek végignézni a kilakoltatást, mert azt igazságtalannak tartják, hanem, hogy ellenőrizzék, tényleg kipenderítik-e az ezredest. Ha ugyanis jogosan az utcára penderítik, épp azzal történik egy újabb jogtalanság, amennyiben "a Gój Motorosok tudnak olyan esetről, amikor ilyen helyzetben elhalasztották a kilakoltatást".


Nahát, ez az, ami izgat, hogy ki vagy kik lehettek azok, akikkel kivételeztek, mert a Gój Motorosok elnöke ezt nem fejtette ki részletesen.


Először a zsidókra gondoltam. Logikus, hiszen lassan már hetek óta zsidózik az ország, illetve ezt így nem mondanám, nem zsidózik az, hanem csak goj napokat tart: szolid, várbéli fasiszta trappolás a köztársasági elnök ablakától pár méternyire, kereskedelmi tévé erotikus félhomályában a Talmud sorait mormolják maguk elé illusztris és félhülye goj vendégek a műsorvezető heves bólogatására..., de ez esetben a zsidók tán mégse. Hiszen éppen hogy a zsidónak van háza, lakóparkja, egész lakónegyede, a Rózsadombon izraeli zászlókat lenget a szél; ha van kilakoltatás, akkor épp a zsidó lakoltat ki senyvedő gojt, ekképpen zsidó kiebrudalását nem lehet elhalasztani.


Volnának még a cigányok, de hát ahhoz meg nincsen még tél. A magyar önkormányzatok, de leginkább a főpolgármester, leginkább kemény teleken szokták elrendelni, hogy a jó- vagy rosszhiszemű cigány kilakoltatásával várjanak még csöppet, legalább áprilisig, amikor megfagyni már nem, legfennebb éhen halni lehet, s ez az állandó elodázás, a kilakoltatás utolsó pillanatban való lefújása már annyira elfajult, hogy a legutóbbi télen Derce polgármester Újpesten már kénytelen volt Alkotmánybírósághoz fordulni, mert szerinte alaptörvénybe ütköző ez az állandó kilakoltatási moratórium.


De hát Derce polgármestert nem láttam a Gój Motorosok között, s tán motorja sincsen. Hanem a kérdés az, hogy mi lesz most az ezredessel. Az ezredes lakását kipakolták, bútorai most egy raktárban rohadnak, ott áll az ezredes és nem tud hol lakni. A Gój Motorosok viszont jó emberek, keresztény emberek, honlapjuk szerint is "a magyar nemzeti és keresztény eszmék és értékek megőrzését" képviselik, s nagy ám a Gój Motorosok szíve, megesik az elesetteken. Ők maguk szépen aprítanak a tejbe, minimum két-hárommillió forint egy-egy gép alattuk, szinte magától értetődő, hogy a meg nem erősített (de nem is cáfolt) hírek szerint most karitatív akcióba kezdtek, s nagyokat fog csodálkozni az ezredes, amikor egy bíborszínbe hajló őszi délután eléje állnak a Gój Motorosok egy lakáskulccsal, tessék, ezredes, ez a magáé; a goj, ahol tud, segít.


Miáltal persze megint borul a rend, hiszen most meg az ezredes került kiváltságos helyzetbe a többi magyar emberrel szemben, megint nincs egyenlőség magyar állampolgár és magyar állampolgár között, tehát a Gój Motoros megint motorra ül, és keresztényi szeretete legközelebb már egyenesen a cigánytelepre viszi, persze még a tél beállta előtt; goj országban ez nem is történhet másképp.


Forrás: Népszabadság Online

 

Kapcsolódó cikkek

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld