Címlap Vélemény & vita Szálljon be Ön is a Ringbe!
Szálljon be Ön is a Ringbe! PDF Nyomtatás E-mail
2005. június 28. kedd, 16:21

MédiafigyelőTisztelt Küzdőtárs!
A Ring a rendszerváltás egyik legsikeresebb hetilapja volt. 1989 és 1993 között jelent meg több mint 30 ezer példányban, nyílt szellemi küzdőteret teremtve különféle politikai irányzatoknak, nívós gondolatoknak. Sajtótörténetileg is különlegesség, hogy egyedül a Ringben mind a hat akkori parlamenti párt képviseltette magát a lap szerkesztőbizottságában, utólag nyugodtan megállapítva, hogy kivétel nélkül kiváló személyiségekkel. Érdemes visszaidézni az akkori Ring szlogenjét: A Ringbe mindenki beszállhat, két feltétellel: az egyik a színvonal, a másik az etikus magatartás a vitapartnerekkel szemben.

Ha ide kattint, itt megírhatja véleményét.

A lap egykori szerkesztői és a vele kapcsolatban álló értelmiségiek elhatározták, hogy RingMagazin címmel újraindítják a Ringet, előbb csak az interneten (amely ez év januárjától már olvasható is: www.ringmagazin.hu), majd 2006-ban lehetőséget biztosítva az írott megjelenésre is. Szándékaink szerint, híven a Ring szellemiségéhez: teret, nyilvánosságot biztosítva mindazok számára, akiknek mondanivalójuk van a társadalomról, szűkebb vagy tágabb világunkról. Külön is számolunk a fiatalokkal, így például az egyetemeken tanuló, kommunikációszakos hallgatókkal.


Szeretnénk, ha minél többen élnének ezzel a felkínált lehetőséggel, főként rövid, gyors reflexiókat várunk. Természetesen ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy hosszabb írásoknak, elemzéseknek nincs helye a RingMagazin internetes változatában.


Belépés a Ringbe kétféleképpen történhet: vagy a RingMagazin közvetlenül elérhető „Fórum” rovatában fejtik ki véleményüket, vagy a szerkesztőség címére továbbíthatják írásaikat. (Akinek módjában áll, megköszönjük, ha képekkel, rajzos illusztrációkkal, karikatúrákkal, esetleg táblázatokkal stb. színesítik gondolataikat.)


Várjuk jelentkezésüket!


Üdvözlettel: a RingMagazin szerkesztősége, Földesi Margit főszerkesztő


e-mail elérhetőségünk: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Kapcsolódó cikkek

Bicolor template supported by Naturalife Greenworld